Hálavacsora 2017

Hálavacsora 2017

2017-ben is megrendeztük a Gyökerek tábor Hálavacsoráját, hogy kifejezzük köszönetünket támogatóinknak, amiért hozzájárulásukkal ismét életre szóló élményt nyújthattunk a Gyökerek Tábor résztvevőinek. Nagy örömünkre a vacsorán szép számmal gyűltünk össze. A helyszínt ismételten a Loyola Cafe & Lounge biztosította, akik kifogástalan szervízelést nyújtottak és kitettek magukért az este folyamán.

A vacsorát a táborvezető köszöntő beszéde nyitotta meg. Beszámolt többek között a résztvevő nemzetiségekről, a programokról, tapasztalatokról és élményekről, amiket a tábor alatt szereztünk, valamint mesélt az áprilisban II. alkalommal megszervezett jótékonysági koncertünkről, a délvidéki Kárpáttúránkról, amely sroán az odavalósi gyerekeket látogattuk meg, valamint a tervezett I. Cipősdoboz akcióról, amellyel karácsonyra szeretnénk örömet szerezni a határon túli gyermekeknek. A nyitóbeszéd után jó hangulatú vacsorázás következett, amit szórakoztató programokkal igyekeztünk méginkább feldobni. A desszert előtt kvízjátékkal készültünk, a kérdések a táborra vonatkoztak, így szervezők és támogatók egyaránt próbára tehették tudásukat. Az este lezárásaként levetíttük a fotókból elkészített táborvideót, ezzel is megkoronázva a vacsorát, illetve az újabb, mára már hagyománnyá váló Gyökerek tábor 2017-es idényét.

Örömmel nyugtáztuk, hogy az egész este folyamán kötetlen beszélgetés zajlott. Támogatóink egymással is nagyon könnyen közös nevezőre kerültek, egymást is jobban megtudták ismerni. Bátran állíthatjuk, hogy kellemes estét töltöttünk el közösen és szívből reméljük, hogy 2018-ban is számíthatunk résztvevőink hozzájárulására, segítségére. Külön köszönet illeti kiemelt támogatóinkat is, köztük a Bethlen Gábor Alapot, a Józsefvárosi önkormányzatot, valamint a Renovabist — nélkülük nem valósulhatott volna meg a tábor.

Deme Rita